Book værelse på tlf.: 23 24 18 54  eller kontakt os på oasenviborg@oasenviborg.dk   denmark  united-kingdom  germany  italy (1)

Overnatning i Viborg - Bed and Breakfast​

Oasen Viborg er kendt for sin charmerende indrettning og afslappede atmosfære og en hyggelig personlig betjening, samt fabelagtig gårdhave. Vi har en fornuftig prispolitik, der inspirerer mange til længere ophold.

MorgenCaféen tilbyder den ideelle start på dagen -og her starter serveringen mandag - fredag kl. 07:00 - 09:00, lørdag - søndag 08:00 - 10:00.

Morgenmad kan tilkøbes for 50,00 DKK pr. person

OBS! Der serveres IKKE morgenmad fra og med 22/12 til og med 01/01.

 Region Midtjylland, Tinghallen og Stadion ligger i 2 minutters gåafstand og her er store parkeringsarealer til rådighed. Desuden er der oftest mulighed for parkering tæt ved indgangen.

Domkirken, den historiske bydel og gågaderne ligger alle i mindre end 5 minutters gåafstand. Søger du et hyggeligt sted, hvor du kan tage en overnatning med efterfølgende morgenmad? Prøv en overnatning hos Oasen Viborg.

Morgencafe i Viborg

​OASEN har sin egen lille hyggelige morgen café hvor vores morgenmad bliver serveret - beliggende i gårdhaven Nørregade 9 i Viborg. Her, eller i gårdhaven når vejret tillader det, kan man nyde sin morgenmad. Morgenmaden går under kategorien kontinental, og består af et lille udvalg af forskellige ting.

Vi forsøger at gøre vores morgenmad så særlig som muligt, så der vil hver dag blive serveret noget forskelligt.. Er der behov for en ekstra tidelig start -så aftaler vi det dagen før.​

Værelser​

Et lille udpluk af vores værelser.​

Oasen Viborgs gårdhave

et kapitel for sig selv.

Gårdhaven i Nørregade rummer vores Reception, MorgenCaféen og vores ottekantede Rygepavillion. Her kan man altid finde en fredelig krog til læsning og eftertanke eller hygge sig omkring en grill eller med at spille petanque.​

Rygepavillon

​Alle Oasen Viborgs værelser er røgfrie. Men samtidig har vi hjerterum og respekt for vore gæsters individuelle ønsker, derfor har vi indrettet rygepavillon / rygefaciliteter i vore gårdhaver. I pavillonen er der ingen restriktioner. Her er åbent døgnet rundt og det tiltaler mange af vore gæster -og det er på rygernes præmisser.

Se vores anmeldelser

Vores gæster elsker os!

Vi lægger vægt på at vores gæster skal få et behageligt ophold hos os.
​Læs herunder hvad tidligere gæster hos Oasen Viborg mener.

Charmerende Bed & Breakfast-ophold

Vi inviterer dig på Bed & Breakfast i hyggelige rammer.

Om Oasen Viborg

Oasen Viborg er et lille familiedrevet Bed and Breakfast indrettet i små hyggelige ældre ejendomme midt i hjertet af Viborg. Vores Bed and Breakfast tilbyder røgfrie værelser og lejligheder med plads fra 1 til 4 personer og vi har en samlet kapacitet til godt 40 gæster.

Oasen Viborg  -  ​Nørregade 9, 8800 Viborg rutevejledning  -  CVR: 38066439​  -  Tlf.: 23 24 18 54  -  E-mail: oasenviborg@oasenviborg.dk